top of page

 

 Lex Barents Oy
Ennakoivaa liikejuridiikan palvelua

TAUSTAA

Me olemme pieni liikejuridiikan konsulttiyritys Barentsin alueen sydämestä, Rovaniemeltä. Me tarjoamme innovatiivista liikejuridiikan neuvontaa sekä proaktiivisen että rakentavan juridiikan näkökulmista. Olemme erikoistuneet oikeudelliseen ja sopimukselliseen riskienhallintaan, liiketoiminnan oikeudelliseen konsultointiin Barentsin alueella sekä oikeudellisen liiketoimintaosaamisen koulutus- ja mentorointipalveluihin (mm. sopimus- ja ip-osaamisen aloilla). Lisäksi tarjoamme riidanratkaisupalveluja erityisesti kansainvälisen välimiesmenettelyn alalla.
Petri I Keskitalo
Dr. juris (NOR)
Auktorisoitu lakimies, varatuomari
 
 
Liikejuridiikan konsulttiverkosto
Olen erikoistunut Länsi-Barentsin liiketoimintaympäristöjen liikejuridisiin ja -kulttuurillisiin haasteisiin. Erityisosaamistani ovat Suomen ja Norjan liikejuridiikka sekä oikeudellinen ja sopimuksellinen riskienhallinta kansainvälisessä kaupassa. Pitkän ja monikulttuurisen Pohjoismaisen työkokemukseni johdosta pystyn auttamaan asiakkaitani monipuolisesti esim. sopimusneuvotteluissa sekä suomen, ruotsin, norjan että englannin kielillä.
  • LinkedIn Reflection

Oman erityisosaamisemme ulkopuolella, esimerkiksi Itä-Barentsin liikejuridiikaan ja -kulttuuriin liittyvien haasteiden osalta, voimme auttaa asiakkaitamme löytämään kohdemaahan erikoistuneen asiantuntijan, liikejuridiikan konsulenttiverkostomme kautta.

bottom of page